Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

010-2614037 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
174 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1066 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Goed ondersteund en geholpen
Vanuit de thuiszorg nova,is het de eerste keer dat we een uitvaart van een client hebben verzorgd. De uitvaart24 hebben nova bij alles goed geholpen en begeleidt. Dank voor jullie begeleiding,bij deze bijzondere sitautie Met vriendelijke groet, Nova zorggroep
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie 5
Deskundigheid 5
13-08-2020 Karima, Den haag
10
5
Zeer tevreden
Het was een mooi geregeld zeer goed
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
07-08-2020 Mj Stinissen , DOETINCHEM
10
5
Keurig alles geregeld
Onze ervaring vanaf begin alles goed uitgelegd je moet wel wat dingen zelf doen maar dat was voor ons prima te doen.Ze hebben ons heel goed begeleid. We zijn heel tevreden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
07-08-2020 Laura Van Driel, Almere
10
5
Direct begrip van wensen en deze omgezet in concrete afspraken.
Het betrof een bijzondere uitvaart met een specifieke en daardoor afwijkende procedure wat betreft de uitvaart ceremonie. De uitvaartwensen werden direct begrepen en omgezet in heldere afspraken. Deze werden vervolgens in de vorm van een offerte bekrachtigd. Dat gaf beide partijen duidelijkheid. Vervolgens heeft de uitvaart ook plaats gevonden zoals eerder vastgelegd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
03-08-2020 Wolter, Arnhem
9
4.5
Goede, snelle en betrouwbare en betaalbare service !
Mijn zeer positieve ervaring met Uitvaart 24 is dat de eigen keuze van de cliënt gerespecteerd wordt zonder opdringen van uitgebreidere pakketten etc. Geweldig!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
29-07-2020 Miranda, Sneek
8
4
Goed geholpen
Heel erg goed geholpen. Helemaal omdat ik totaal in het diepe werd gegooid... onverwachts overlijden geen verzekering... telefonisch en per mail continu goed contact gehad!!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 3.5
Communicatie 4
Deskundigheid 3.5
27-07-2020 Tiffany, Amersfoort
10
5
Uitstekende service voor een goede prijs
Uitstekend geholpen. Goede service tegen een lagere prijs dan gebruikelijk bij anderen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-07-2020 Hylke, Rotterdam
10
5
Zeer goede begeleiding in het kort: goed en correct!
Wij hadden zo'n goede service nooit verwacht in dit korte tijdsbestek! Gewoon online gegoogeld naar een betaalbare uitvaart zonder uitvaart verzekering. Ik kan Uitvaart 24 met een gerust hart aanbevelen, wij kijken terug op een waardig en ook een betaalbaar afscheid. M. Schrijvers
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-07-2020 Margôt, Puth
8
4
Na alle redelijk goed
wel vreemd dat na toe gezonden poststuk van overlijdensakte wij achteraf porto kosten moesten bij betalen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
23-07-2020 B. de Heij, Utrecht
10
5
goedkoop vriendelijk veel respect.
ik kan wel een heel verhaal gaan vertellen maar kan het in een paar woorden ook af goed betaalbare uitvaart verzorger hele vriendelijke mensen die met extreem veel respect de overledene en hun nabestaanden behandelen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-07-2020 Bianca de Graaf, VROOMSHOOP

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews